Process innovations and quality measurement in automotive manufacturing - Majerník, Milan, 1952-
Norma ISO/TS 16949 o kvalite produkcie v automobilovom priemysle. Výhody a prekážky implikácie normy. Vlastnosti meracích systémov podľa novej normy. Analýza meracích systémov v automobilovej výrobnej fabrike.