Material flow in logistics management - Pružinský, Michal, 1952-
Využitire manažérskych informačných systémov v manažmente toku materiálov. Výrobné procesy a tok materiálu v podniku. Produkcia podniku kalkulovaná na základe spotreby vychádzajúcej z objednávok materiálu.