<The> Potential effect of the economic double taxation of dividends on investors’ decisions - Široký, Jan
Ekonomická definícia dvojitého zdaňovania a efekt dvojitého zdaňovania dividend z PZI v praxi v ČR. Právny rámec EÚ k téme dvojitého zdaňovania dividend.