Akadémia hoteliera: Vyhnite sa chybám druhých - Pupišová, Iveta
Rady hotelierom v ich podnikaní. Dôležité je vopred nastaviť stratégiu biznisu. Vytvorenie finančnej rezervy na štartovaciu prevádzku. Profesionalita presonálu aj majiteľov priláka viac zákazníkov. Výber personálu patrí k najdôležitejším faktorom úspechu. Investícia do vyškolenia personálu sa vráti niekoľkonásobne.