Determination of diagnostic action intervals for planned interval maintenance - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Typy výkonu plánovanej údržby. Proces diagnostiky akčných intervalov. Ekonomické opodstatnenie údržby a využitie technickej diagnostiky.