Reserves for Waste Dumping in Manufacturing Company - Čulková, Katarína
Multilaterálne environmentálne dohody (MEA) a povinnosť tvorby rezerv na damping odpadu v súlade s US GAPP a IFRS. Prieskum v slovenských podnikoch, ohľadom zavedenia povinnosti tvorby rezerv. Kalkulácia rezerv na damping odpadu.