Industry Concentration and Performance: Case of Life Insurance Industry - Brokešová, Zuzana, 1985-
SCP - structure conduct performance (výkonnosť správania štruktúry trhu). Overenie hypotéźy o SCP lineárnym regresným modelom z dát o slovenskom priemysle životného poistenia v rokoch 1993-2012. Index koncentrácie Herfindahl-Hirschman. Vzťah koncentrácie trhu a výnosov z rozsahu.