Leadership žen a mužů v 21. století - Krobová, Lenka
Aspekty úspechu lídrov. Rozdiely a spoločné znaky v prístupe mužov a žien. Riadenie stakeholderov. Význam dlhodobých pilierov pre kariérny rast. Význam osobnostných charakteristík pre kariérny rast. Podpora rodiny v kariére. Dôležitosť strategickej vízie a dosahovania cieľov.