Evropská bezpečnost je založena na snu, říká Edward Lucas - Kejhová, Hana
Kniha amerického žurnalistu a odborníka na Rusko Edwarda Lucasa s názvom Cyberphobia. Kybernetická vojna, kyberkrádeže. Internet založený na dôvere. Zabezpečenie dát v Estónsku. Dezinformačné techniky a kyberšpionáž v Rusku.