Využitie aktívneho sociálneho učenia programového vo vzdelávaní nezamestnaných - Kredátus, Igor
Nezamestnanosť ako záťažová životná situácia. Metóda aktívneho sociálneho učenia programového (ASUP). Riešenie problému súvisiaceho so stratou práce, najmä zdokonaľovanie sociálnych zručností a ich uplatnenie v spoločenskom styku.