Vliv firemní kultury na fluktuaci zaměstnanců - Bartovská, Ilona
Rozdiely vo firemnej kultúre podľa veľkosti a typu organizácie. Vzťahy, hodnoty, prostredie. Firemná kultúra verzus fluktuácia zamestnancov. Adaptačná doba zamestnanca. Problematika komunikácie. Ako znížiť fluktuáciu zamestnancov. Ako posilniť vzťah zamestnancov k firemnej kultúre.