Supervízia v sociálnej práci na Slovensku - Oláh, Michal
Tématika supervízie v kontexte sociálnej práce v slovenských podmienkach, pričom supervíziu uchopuje ako samostatnú vednú disciplínu alebo súbor viacerých disciplín. Supervízia v pomáhajúcich profesiách umožnuje predchádzať chybám a prináša alternatívne postupy. Poradenská činnost využívaná pre zabezpečenie a zvýšenie kvality profesionálnych aktivít, prípadne kompetencií sociálnych pracovníkov.