Potenciální zdroje stresu v sociální práci a jejich zvládání - Mlčák, Zdeněk
Stres v sociálnej práci v súvislosti s akútnymi reakciami a chronickými následkami (syndróm vyhorenia) a niektoré individuálne a organizačné stratégie zvládania. Organizačné (expozičné) a osobnostné (dispozičné) predpoklady sociálnych pracovníkov a problémy sociálnej práce ako vednej disciplíny a profesie.