Sociální práce a média - Šveřepa, Milan
Vzťah sociálnej práce a médií. Roviny vzťahu sociálnej práce a médií: spravodajstvo o sociálnej práci a využívanie médií k naplneniu cieľov sociálnej práce. Sociálna práca a spôsob akým o nej referujú vybrané denníky.