Matador chce stavať prototypy áut - Kvašňák, Lukáš
Najväčší slovenský dodávateľ pre automobilový priemysel, ktorý tento rok oslavuje 111. výročie založenia, chce do konca desaťročia priniesť na trh vlastný funkčný prototyp automobilu. Týmto krokom sa holding dostane do najvyššej ligy v oblasti automotive. Na dosiahnutie tohto cieľa sa Matador rozhodol posilniť svoju dizajnérsku a vývojovú vetvu.