Terénne sociálne služby pre seniorov na Slovensku - Balogová, Beáta
Sociálne služby pre seniorov ako nevyhnutná súčasť pomoci riešenia sociálnej odkázanosti seniora a jeho rodiny, ktorá sa nemôže z rôznych dôvodov o svojho člena postarať. Súbor služieb sociálnej pomoci a zvýšenie kvality života seniora.