Závery medzinárodnej vedeckej konferencie „Bezpečnostné fórum 2013“ - Goda, Samuel
V dňoch 6. a 7. februára 2013 sa na pôde Fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov uskutočnil už 6. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnostné fórum 2013, ktorá sa konala pod záštitou Štátneho tajomníka Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí j.e. Petra Buriana. Organizátorom tejto konferencie bola Katedra bezpečnostných štúdií Fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v spolupráci s Akadémiou ozbrojených síl gen. M. R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši, Univerzitou obrany v Brne, Univerzitou Karlovou v Prahe, Vysokou školou ekonomickou v Prahe, National Aviation University v Kyjeve a Krakowska akademia im. Andrzeja F. Modrzewskiego v Krakove. Toto podujatie bolo spolusponzorované NATO Public Diplomacy Division.