<The> Analysis of the descrepancies in the assessment of various performance dimensions of business entities - Cocuľová, Jana
Koncept hodnotenia výkonnosti podniku. Analyzované ukazovatele: celková výkonnosť, finančná výkonnosť, výkonnosť vnútorných procesov, zákaznícka spokojnosť, učenie a rast, individuálna výkonnosť, výkonnosť tímu, pracovné správanie a aktivity manažmentu. Korešpondenčná analýza a chí-kvadrát test.