Comparison of energy sources grown on agricultural land - Jureková, Zuzana
Porovnanie produkcie biomasy z energetických rastlín a vybraných plodín rastúcich na poľnohospodárskej pôde na juhozápade Slovenska v rokoch 2007-2014. Energetická hodnota. Vplyv rozhodujúcich klimatických faktorov na veľkosť produkcie. Vývoj podnikania v tejto oblasti.