Small and Medium-sized Enterprises – Progress and Impact in National Economics of Slovak Republic – Changes of Economic Tools in 2013 – 2015 Period - Strážovská, Helena
Zmena ekonomických podmienok a rozvoj malých a stredných podnikov (MSP) na Slovensku po roku 1989. Integrácia v Európskej únii a nové obchodné a podnikateľské koncepty v podnikaní malých a stredných podnikov. Zmeny pre MSP od roku 2016.