Současný pohled na seniorskou populaci - Cakl, Lukáš
Delenie staroby do skupín podľa Svetovej zdravotníckej organizácie. Charakteristika seniorskej populácie. Biologická staroba. Sociálna staroba. Faktory a prognózy spojené s demografickým vývojom.