Komparácia vybraných pobytových sociálnych služieb pre seniorov poskytovaných na Slovensku a v Rakúsku so zameraním sa na bezpečnosť klientov - Hrozenská, Martina
Analýza rozdielov v poskytovaných službách s celoročným pobytom pre seniorov na Slovensku a v Rakúsku. Porovnanie zariadenia sociálnych služieb v Bratislave so zariadením Diakonské centrum Gols v Rakúsku. Legislatívne pozadie problematiky. Podmienky kvality poskytovanej sociálnej služby.