Medzinárodné zdaňovanie príjmov od 1.1.2016 z daňového a účtovného pohľadu - Fischerová, Anna
Zmeny v oblasti medzinárodného zdaňovania v súlade s novelizáciou zákona o dani z príjmov zákonom č. 253/2015 Z.z. Zmeny spresňujúce pravidlá transferového oceňovania. Zavedenie pravidiel proti zneužívaniu.