Postavenie a úlohy supervízora v pomáhajúcich profesiách - Kušnieriková, Jana
Vývoj supervízie. Supervízor - motivácia a výcvik supervízorov na Slovensku. Kritériá na vstup do výcviku supervízorov. Vlastnosti supervízora a metódy práce. Schopnosti, zručnosti a poznatky ideálneho supervízora. Prekážky a bariéry supervízneho procesu - výsledky prieskumu. Neprimerané očakávania a požiadavky na supervízora.