Transformation of Social Care Services for the Elderly in Slovakia - Szüdi, Gábor
Proces starnutia na Slovensku. Aktuálny stav služieb sociálnej starostlivosti pre prestarlých v kontexte štátu blahobytu. Kategorizácia sociálnych služieb pre prestarlých. Faktory ovplyvňujúce sociálne služby pre prestarlých na Slovensku - historické, ekonomické a politické. Bariéry a obmedzenia v aplikácií nových služieb sociálnej starostlivosti.