Syndrom vyhoření - výrazný sociálně-patologický jev ohrožující pomáhající profese - Vršecká, Petra
Spoločné znaky definícií syndrómu vyhorenia. Pomáhajúce profesie ako najviac ohrozené profesie. Najčastejšie prejavy syndrómu vyhorenia. Fázy syndrómu vyhorenia. Zásady prevencie syndrómu vyhorenia. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zistiť znalosti všeobecných sestier o prevencii syndrómu vyhorenia, zistiť súvislosť medzi dĺžkou praxe všeobecných sestier a výskytom syndrómu vyhorenia.