Osobnosť učiteľa ako podpora zdravého vývinu sebavedomia žiaka - Soroková, Tatiana
Čo všetko súvisí s uvedomovaním si vlastnej psychickej a sociálnej totožnosti, pri ktorej ide o vnímanie a prežívanie "seba" v rovine introspekcie a extrospekcie. Proces, utvárajúci sa v priebehu vývinu osobnosti v okolí, v ktorom sa jedinec vyvíja. Test sebadôvery.