Securing gas supply using underground storage - Bašová, Alena, 1961-
Možnosť skladovania podzemnej energie po liberalizácii energetického trhu v EÚ. Popis skladu energie Gajary - Báden. Podzemné skladovanie v SR a zákon o regulácii sieťových odvetví. Skladiská zemného plynu v EÚ.