Sociální interakce učitelů se žáky a rodiči - Švamberk Šauerová, Markéta
Kvalita sociálnej interakcie a vzájomnej komunikácie medzi rodičmi, učiteľmi a žiakmi patrí medzi najvýznamnejšie faktory ovplyvňujúce výchovno-vzdelávací proces. Pozitívna a negatívna klíma vyučovacej hodiny a plnenie si zadaných úloh.