Vytúžený návrat do reality - Mekyňová, Júlia
Paradox sociálnej siete. Izolácia ľudí. Posadnutie sociálnymi sieťami a izolácia od skutočného života. Start-up Gettpal - komunita na Facebooku. Nový online trend - spájanie ľudí pri spoločných aktivitách. Globálna obdoba slovenského Gettpalu - MeeetUp.com. Globálny sociálny projekt InterNations - spájanie ľudí, ktorí na Slovensko prichádzajú za prácou z rôznych kútov sveta.