Zvodná tvár neľudskosti - Hrabovský, Milan
Neľudskosť ako extrémna ideológia. Dva prístupy, ktoré aktivujú isté situačné a skupinové okolnosti a absencia pozitívnej moci konať, ktorá by sa dokázala postaviť neľudskosti a kritike nielen extrémnych ideológií.