Viac ako 45-tisíc stredoškolákom sa blíži maturita - Brindzová, Zuzana
Školský rok (2015/2016) je v poradí dvanástym rokom, v ktorom sa uskutoční externá časť a písomná forma internej časti maturitnej skúšky. NÚCEM pripravil 17 druhov testov podľa jednotlivých predmetov a úrovní, 15 druhov zvukových nahrávok pre testy z cudzích jazykov.