Čínske nákupy v J&T (a inde) - Vavrová, Tatiana
Európske akvizície čínskej skupiny CEFC Energy China. Silná politická podpora a základňa v Prahe. Priority skupiny. Rokovania s Pentou. Akvizícia polovice spoločnosti JTFG (J&T Finance Group). Odkúpenie českých dcér Železiarní Podbrezová. Chronologický vývoj od r. 2013.