V životopise neklamte, na pohovore buďte sami sebou podčiarkuje špička v oblasti HR Erika Matwij - Bobáň, Václav
Rozhovor s Erikou Matwij špecialistkou a expertkou na ľudské zdroje a HR procesy zo spoločnosti Human Inside. Ako uspieť na pohovore – pať tipov v skratke.