Intervalová a globální progresivita daně z příjmů z mezd v České republice a na Slovensku - Kubátová, Květa
Odhad progresivity osobnej dôchodkovej dane (dane z príjmov fyzických osôb) v Českej republike a na Slovensku so zameraním na daň uloženú na mzdy.