Franchising nakopli nákupné centrá - Orgonáš, Jozef, 1957-
Faktory ovplyvňujúce vstup franšízingových reťazcov na slovenský trh. Motor samozamestnania. Vzdelávanie ako nevyhnutná podmienka kvalitného franšízingového systému. Rast významu franšízingu vo svetovej ekonomike. Franšízing v USA. Lokálne podmienky. Franšízing ako progresívna forma podnikania, ktorá prechádza fázou renesancie. Možná expanzia v segmente malého a stredného podnikania.