Vývoj trhu se zemědělskou půdou v ČR a podnikatelská struktura českého zemědělství - Hruška, Martin
Vývoj trhu s poľnohospodárskou pôdou v Česku. Okrem základného prehľadu o predaji pôdy a prenájme poľnohospodárskej pôdy sa článok snaží zachytiť aj súvislosti s podnikateľskou štruktúrou českého poľnohospodárstva a jej vývoji v posledných rokoch. Ceny poľnohospodárskej pôdy, výška prenájmu.