Rozvoj trhu s pôdou vo vybraných regiónoch Slovenska v rokoch 2001-2014 - Buday, Štefan
Výsledky analýz rozvoja trhu s poľnohospodárskou pôdou v období rokov 2001-2014. Vývoj priemernej trhovej ceny poľnohospodárskej pôdy mal v sledovanom období značne kolísavý charakter. Výsledky 6-tich vybraných regiónov Slovenska.