Konkurenceschopnost a ekonomická výkonnost české zemědělské prvovýroby a potravinářského průmyslu - Náglová, Zdeňka
Konkurencieschopnosť českej poľnohospodárskej prvovýroby - posúdenie dôležitosti vybraných rastlinných a živočišných komodít v českom poľnohospodárstve za pomoci vybraných ukazateľov – miery sebestačnosti a indexu RCA doplnených prehľadom o vývoji produkcie, spotreby, cien poľnohospodárskych výrobcov a agrárneho zahraničného obchodu za roky 2007-2014. Ekonomická výkonnosť českého potravinárskeho priemyslu - zhodnotenie štruktúry českého potravinárstva a vývoj hlavných ekonomických ukazateľov v čase a zároveň stanovenie pozícií a významnosti jednotlivých odborov v českom potravinárstve.