Odvážna Škodovka - Šimůnek, Petr
Rozhovor s novým šéfom Škoda Auto, B. Maierom, ktorý načrtáva pre tradičnú značku smelú budúcnosť. Hlavní konkurenti značky. Elektromobil od Škody. Nové potenciálne trhy. Modely, ktoré sa najlepšie predávajú. Odbyt podľa regiónov. Stratégia 2025.