Čokoládoví majstri - Jurinová, Martina
Nitrianska firma Lyra Chocolate založená ako rodinná firma. Prestížne ocenenie na medzinárodnej súťaži. Dovoz kakaa z Kolumbie. Sociálne angažovaná firma. Tri skupiny odberateľov. Bean-to bar alebo ako sa vyrába čokoláda. Nové projekty.