Priniesli eurofondy Slovensku prospech? - Bobáň, Václav
Anketa časopisu Zisk manažment, ktorý oslovil popredných slovenských ekonomických analytikov s otázkami, či by sa Slovensko zaobišlo bez dotácií z Európskej únie a aká je ich cena smerom od nás k Bruselu.