1 vyčerpané euro z eurofondov stojí Slováka 68 centov nie až tak dobré "dobré správy" - Chovanculiak, Róbert
Eurofondy a ich špecifiká. Problém korupcie pri čerpaní eurofondov na Slovensku. Rozdelenie zdrojov a kompetencie národných vlád, ktoré musia obsah operačných programov prispôsobovať dlhodobým cieľom stanovujúcich Európskou úniou. Aké podmienky musia byť splnené, aby nám EÚ preplatila peniaze.