Manažéri vystúpte zo špirály tlaku - Kazičková, Martina
Ako môže vyzerať vedenie bez tlaku na pracovisku a čo môžu manažéri robiť, aby skutočne viedli - teda nevytvárali tlak, neťahali a nepostrkovali. Alternatívne správanie a motivácia pracovníkov. Prežívanie tlaku a riešenie konfliktov na pracovisku.