Talent manažment uvarte úspešnú stratégiu - Pfundtnerová, Martina
Talent manažment je dlhodobý strategický a náročný proces. Investovanie času a energie na získavanie správnych ľudí na správnom mieste a v správnom čase. Dobre nastavený program získavania a systematickej práce s talentmi prinesie kvalitné výsledky, pozitívne a silné meno a ekonomický rast.