Factors affecting users’ satisfaction with online group buying: a social exchange theory approach - Pawlasová, Pavlina
Faktorová analýza prevedená varimax rotačnou metódou. Modelovanie štrukturálnej rovnice. Analýza modelu, špecifikácia premenných a testovanie validity modelu (chí-kvadrát test).