O úspěchu e-shopů s potravinami rozhoduje logistika - Novotný, Radek
Nákup potravín cez internet. Maloobchodný reťazec Tesco ako prvý e-shop na českom trhu. Konkurencia Rohlík.cz. a Kolonial.cz. Prečo veľké reťazce váhajú. Špecifická logistika. Spustenie Lidl e-shopu.