Potvrdenie o zdaniteľných príjmoch FO zo závislej činnosti a ďalších údajoch za rok 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Povinnosti zamestávateľa - platiteľa dane voči zamestnancovi. Potvrdenie o zdaniteľných príjmoch FO zo závislej činnosti a o ďalších údajoch za rok 2015 - štruktúra.