Hyperloop půjde do zkušební fáze - Skoupá, Adéla
Futuristická idea vizionára a podnikateľa Elona Muska je blízko realite a niektoré predpovede hovoria, že prvý cestujúci alebo náklad sa tzv. hyperloopom zvezú už o päť rokov. Zakladateľ automobilky Tesla Motors a kozmickej spoločnosti SpaceX prišiel s ideou hyperloopu v r. 2013. Hypereloop je kombináciou nadzemnej dráhy a potrubnej pošty. Od hyperloopu si mnohí sľubujú, že zmení budúcnosť dopravy nielen medzi Los Angelesom a San Franciscom ale aj inde na svete.