Zmeny v oblasti nároku na vrátenie nadmerného odpočtu od 1. januára 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Novela zákona o DPH prináša od 1. 1. 2016 viaceré zmeny v oblasti nároku na vrátenie nadmerného odpočtu, a to: stanovuje lehotu na vrátenie nadmerného odpočtu v prípade, ak platiteľ uplatňuje nadmerný odpočet za posledné zdaňovacie obdobie, zmierňuje podmienky na vrátenie nadmerného odpočtu v skrátenej lehote a skracuje prekluzívnu lehotu, ak platiteľ neumožní vykonanie daňovej kontroly.